Jodis-Koncentrátum 0,5 L

Technológiai engedély: Nr: PSzT/UA, 99/00020, Genf, Svájc, 2001.08.22.

Fektessen be Ön is a megelőzésbe, mert egészségesnek lenni jó!


Lehetősége van  rendelését gyorsabban leadni webshop használata nélkül is, amennyiben így kényelmesebb Önnek. A szállítási díjakról + utánvétel összegéről a szállítási díj menüpontban talál részletes tájékoztatót.

Jodis-Koncentrátum 0,5L kiszerelés

Rövid ismertető: Technológiai engedély: Nr: PSzT/UA, 99/00020, Genf, Svájc, 2001.08.22. A Jodis- Koncentrátum vezető termék a jódhiány miatt kialakult betegségek megelőzésében, amely nemcsak országunkban, hanem külföldön is elismertséget szerzett. Megelőző eszközként a fogyasztó napi élelmiszeradagjához, mindennapi használatra ajánlott. Ennek a terméknek a világon máshol nincsenek megfelelői. Különlegessége abból adódik, hogy ez az egyetlen jódtartalmú termék, amelyben a jód ionos formában, víz alapon, oxigénnel kötve van jelen. Az ionos formában jelenlévő jód a pajzsmirigy számára közeli anyag, képes a szervezet minden egyes sejtébe kiválóan beépülni, anélkül, hogy felhalmozódna. Nem vált ki mellékhatásokat. A termék túl adagolása sem lehetséges. ​A "JODIS- koncentrátum" - egy többatomos jód ionokkal dúsított víz, mely könnyen felszívódik minden élő szervezetben. Nagy biológiai aktivitással rendelkezik és hőstabil. 0,5 literes kiszerelésben kapható 20mg/dm3 jódkoncentrációval dúsítva. Iható formában! Nálunk nincs szükség tablettára, vagy jód-cseppre, az adagoló kupak segítségével könnyedén és gyorsan bejuttathatja  szervezetébe a szükséges mennyiséget. Nem szublimál ,túladagolása nem lehetséges!

4.800 Ft 6.200 Ft

  EGYSZERŰSÍTETT ŰRLAPOS MEGRENDELÉS

  (AZ ŰRLAP KTÖLTÉSÉVEL LEHETŐSÉGE VAN RENDELÉSÉT LEADNI, WEBSHOP HASZNÁLATA NÉLKÜL IS.)

   SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG  amiről részletes tájékoztató a szállítási díj menüpontban találnak meg. (1 karton súlya megközelítőleg 6,7 kg - egy palack súlya 0,6 kg)

  Banki átutaláshoz szükséges adatok:

  Banki átutalás esetében a közlemény rovatba beírandó:

    MEGRENDELÉS ALAPJÁN KITÖLTÖTT NÉV, MEGRENDELT JODIS MENNYISÉGE, MEGRENDELÉS SZÁMA!!

  Goldtrax Med Kft
  Székhely: 1134 Budapest Váci út 47/B Ü-1


  Cg.: 01-09-345703
  Adószám: 26313814-2-41


  Számlaszám: 11738008-21462717

   Csak olyan információkat kérünk Öntől a vásárláskor, amelyek feltétlenül fontosak ahhoz, hogy küldeménye célba érjen. Telefonszámára azért van szükségünk, hogy az esetlegesen felmerülő kérdésekkel kapcsolatba léphessünk Önnel, valamint probléma esetén a futár is kapcsolatba tudjon lépni Önnel.

   Kérjük, pontosan adja meg a kért adatokat!