Jodis-Koncentrátum 0,5 L

Technológiai engedély: Nr: PSzT/UA, 99/00020, Genf, Svájc, 2001.08.22.

Fektessen be Ön is a megelőzésbe, mert egészségesnek lenni jó!


Lehetősége van  rendelését gyorsabban leadni webshop használata nélkül is, amennyiben így kényelmesebb Önnek. A szállítási díjakról + utánvétel összegéről a szállítási díj menüpontban talál részletes tájékoztatót.

Jodis-Koncentrátum 0,5L kiszerelés

Rövid ismertető: Figyelem:   A termék kiszállítása csak Magyarország területén lehetséges, külföldi kiszállítás jelenleg nem elérhető! Technológiai engedély: Nr: PSzT/UA, 99/00020, Genf, Svájc, 2001.08.22. A Jodis- Koncentrátum vezető termék a jódhiány miatt kialakult betegségek megelőzésében, amely nemcsak országunkban, hanem külföldön is elismertséget szerzett. Megelőző eszközként a fogyasztó napi élelmiszeradagjához, mindennapi használatra ajánlott. Ennek a terméknek a világon máshol nincsenek megfelelői. Különlegessége abból adódik, hogy ez az egyetlen jódtartalmú termék, amelyben a jód ionos formában, víz alapon, oxigénnel kötve van jelen. Az ionos formában jelenlévő jód a pajzsmirigy számára közeli anyag, képes a szervezet minden egyes sejtébe kiválóan beépülni, anélkül, hogy felhalmozódna. Nem vált ki mellékhatásokat. A termék túladagolása nem lehetséges. ​A "JODIS- koncentrátum" - egy többatomos jód ionokkal dúsított víz, mely könnyen felszívódik minden élő szervezetben. Nagy biológiai aktivitással rendelkezik és hőstabil. 0,5 literes kiszerelésben kapható 20mg/dm3 jódkoncentrációval dúsítva. Iható formában! Nálunk nincs szükség tablettára, vagy jód-cseppre, az adagoló kupak segítségével könnyedén és gyorsan bejuttathatja  szervezetébe a szükséges mennyiséget. 

5.600 Ft 6.200 Ft

  EGYSZERŰSÍTETT ŰRLAPOS MEGRENDELÉS

  (AZ ŰRLAP KTÖLTÉSÉVEL LEHETŐSÉGE VAN RENDELÉSÉT LEADNI, WEBSHOP HASZNÁLATA NÉLKÜL IS.)

   SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG  amiről részletes tájékoztató a szállítási díj menüpontban találnak meg. (1 karton súlya megközelítőleg 6,7 kg - egy palack súlya 0,6 kg)

  Banki átutaláshoz szükséges adatok:

  Banki átutalás esetében a közlemény rovatba beírandó:

    MEGRENDELÉS ALAPJÁN KITÖLTÖTT NÉV, MEGRENDELT JODIS MENNYISÉGE, MEGRENDELÉS SZÁMA!!

  Asia-Global Kft
  Székhely: 4025 Miklós utca 29.
  Cg.: 09-09-030886
  Adószám: 23027154-2-09


  Számlaszám: 10300002-10709769-49020019
  MKB BANK ZRT.

   Csak olyan információkat kérünk Öntől a vásárláskor, amelyek feltétlenül fontosak ahhoz, hogy küldeménye célba érjen. Telefonszámára azért van szükségünk, hogy az esetlegesen felmerülő kérdésekkel kapcsolatba léphessünk Önnel, valamint probléma esetén a futár is kapcsolatba tudjon lépni Önnel.

   Kérjük, pontosan adja meg a kért adatokat!