Segítünk Önnek!

Segítség a jódhiány okozta megbetegedésreke, a pajzsmirigy alulműködéshez, és az immunrendszer megerősítéséhez, egyedülálló, biztonságos módon.

Jodis-Koncentrátum 0,5L kiszerelés

Rövid ismertető:

Figyelem: A termék kiszállítása csak Magyarország területén lehetséges, külföldi kiszállítás jelenleg nem elérhető!

Technológiai engedély: Nr: PSzT/UA, 99/00020, Genf, Svájc, 2001.08.22.

A Jodis- Koncentrátum vezető termék a jódhiány miatt kialakult betegségek megelőzésében, amely nemcsak országunkban, hanem külföldön is elismertséget szerzett. Megelőző eszközként a fogyasztó napi élelmiszeradagjához, mindennapi használatra ajánlott.

Ennek a terméknek a világon máshol nincsenek megfelelői. Különlegessége abból adódik, hogy ez az egyetlen jódtartalmú termék, amelyben a jód ionos formában, víz alapon, oxigénnel kötve van jelen. Az ionos formában jelenlévő jód a pajzsmirigy számára közeli anyag, képes a szervezet minden egyes sejtébe kiválóan beépülni, anélkül, hogy felhalmozódna. Nem vált ki mellékhatásokat. A termék túladagolása nem lehetséges.

​A "JODIS- koncentrátum" - egy többatomos jód ionokkal dúsított víz, mely könnyen felszívódik minden élő szervezetben. Nagy biológiai aktivitással rendelkezik és hőstabil. 0,5 literes kiszerelésben kapható 20mg/dm3 jódkoncentrációval dúsítva.

Iható formában! Nálunk nincs szükség tablettára, vagy jód-cseppre, az adagoló kupak segítségével könnyedén és gyorsan bejuttathatja szervezetébe a szükséges mennyiséget. 

5.600 Ft 6.200 Ft
Please select variants first